معاون وزیر میراث فرهنگی:

برنامه های ماندگارکردن مسافران در سمنان تقویت شود

برنامه های ماندگارکردن مسافران در سمنان تقویت شود

به گزارش تور و گردشگری ایرنا- معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: برنامه های متمرکز بر ماندگارکردن مسافران عبوری در استان سمنان باید تقویت و در این حوزه بیشتر فعالیت شود.


به گزارش تور و گردشگری به نقل از خبرگزاری ایرنا، جواد واحدی روز چهارشنبه در آیین معرفی امیر کرم زاده بعنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اضافه کرد: ماندگارکردن مسافران عبوری از اهداف و برنامه ها در استان سمنان است و تا جایی هنوز این مساله بطور مطلوب محقق نشده است و باید از بخشهای مختلف دراین زمینه بیشتر استفاده گردد.
وی با اشاره به این که اگر حتی مسافران بجای سه روز فقط ۲۴ ساعت در استان سمنان ماندگار شوند قسمتی از اهداف این رویکرد محقق می شود، افزود: این مساله در مجموع موجب کاهش تصادفات، حفظ جان هموطنان و از طرف دیگر رونق گردشگری استان می شود.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد: در جذب اعتبارات استانی سمنان خلاءهایی دیده می شود که باید برطرف شود و این تلاش مسئولان استان را طلب می کند.
وی تصریح کرد: دیدگاه وزارت میراث فرهنگی، با توجه به خواص و ظرفیتهای گوناگون و متنوع استان سمنان، نسبت به این استان ویژه است و در مدیریت داخلی باید رویکرد و تحرک بیشتری وجود داشته باشد.
واحدی با اشاره به این که بعضی جاذبه های استان سمنان نیاز است تا با تامین زیرساخت در استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: رویکرد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تامین زیرساختها برای توسعه تمام اهداف است.
وی با اشاره به این که سمنان دارای ظرفیت های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است ک در کمترین استانی وجود دارد، اظهار داشت که گام به گام از عصرها و دوره تاریخی مختلف بنا و آثار تاریخی در این استان وجود دارد و این سمنان را به استانی ویژه در زمینه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبدیل نموده است.
واحدی بیان کرد: در زمینه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید بازبینی شود، در نخستین گام شناساندن جاذبه های میراثی استان به مردم کشور از وظایف جدید باید مدنظر باشد و در این راه بهتر است از ظرفیت فضای مجازی استفاده گردد.
وی با اعلان اینکه جاذبه های طبیعی استان سمنان شناخته شده نیست اظهار داشت: برای معرفی آنها می توان در کنار تقویت بومگردی ها، به تقویت زیرساختها همت گمارد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: استان سمنان باید قوی تر در کشور شناسانده شود و از فرصت نمایشگاه تهران در ایام آینده نیز با قدرت بیشتری از طرف اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان استفاده گردد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان سمنان باید تمام نقاط این استان را مدنظر قرار دهد و با پویش مناسب و بازدید از تمام نقاط، برای هر نقطه متناسب با شرایط آن برنامه ریزی کند.
در این آیین با تقدیر از خدمات ۱۰ ماهه حمیدرضا دوستمحمدی، کرم زاده بعنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان معرفی گردید.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از خبرگزاری ایرنا، استان سمنان بیش از هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده دارد که ۸۳۷ اثر از این تعداد در لیست آثار ملی ثبت است. حدود ۳۰ کاروانسرا در این استان ثبت شده است. بیش از چهار هزار و ۵۰۰ هنرمند در ۵۲ رشته صنایع دستی در استان سمنان فعالیت دارند.


منبع:

1400/11/07
23:10:23
5.0 / 5
975
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
ttma تور و گردشگری