معرفی خوراک ایران به مالزیایی ها در چارچوب یک مستند

معرفی خوراک ایران به مالزیایی ها در چارچوب یک مستند

تور و گردشگری: برنامه مشترک آشپزی ایران و مالزی با هدف شناساندن ظرفیت های گردشگری خوراک ایران در حاشیه برنامه تور آشناسازی ایران با گروه مستندساز مالزیایی برگزار گردید.


به گزارش تور و گردشگری به نقل از مهر، مراسم آشپزی مشترک ایران و مالزی در حاشیه برگزاری تور آشناسازی که با همکاری معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ویژه گروه مستندساز مالزیایی درحال برگزاری است، با حضور دو تن از سرآشپزهای معروف به منظور شناساندن ظرفیت های گردشگری خوراک کشور اجرا شد. تجربه مشترک اجرای مراسم آشپزی ایران و مالزی با هدف نشان دادن غنای فرهنگ غذایی ایرانی در حوزه خوراک، با حضور دوتن از چهره های مشهور این حوزه "شف وان" سرآشپز معروف مالزیایی و سرآشپز یکی از هتل های ۵ ستاره تهران برگزار گردید. این تعامل فرهنگی مشترک در حاشیه تور آشناسازی گروه مستند ساز مالزیایی به منظور شناساندن ظرفیت های گردشگری خوراک کشورمان بعنوان یکی از اهداف اصلی سفر گروه به ایران انجام گرفته است. شف وان سرآشپز مالزیایی امروز در این مراسم تهیه و طبخ چند نوع غذای ایرانی را در کنار کادر آشپزی هتل یاد شده تجربه نمود. این نوع تجربه مشترک در چارچوب هنر آشپزی ایران و مالزی در ادامه سفر گروه مستندساز به استانهای اصفهان و شیراز هم ادامه خواهد داشت. تور آشناسازی ویژه گروه پنج نفره مستندساز مالزیایی که از جانب دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی معاونت گردشگری تدارک دیده شده از روز پنج شنبه ۴ اسفند شروع شده و تا ۱۹ همین ماه ادامه خواهد داشت. ست گروه مذکور تابحال از ظرفیت های گردشگری ورزشی، تجاری، تاریخی و فرهنگی استانهای تهران و البرز بازدید کرده و این روند در استانهای اصفهان و فارس هم تداوم می یابد.


منبع:

1400/12/10
22:38:59
5.0 / 5
788
تگهای خبر: تاریخی , سفر , فرهنگ , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
ttma تور و گردشگری