نقشه راه گردشگری خوراک درحال تدوین است
تور و گردشگری: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تدوین نقشه راه گردشگری خوراک بعنوان یکی از محصولات مهم صنعت گردشگری کشور آگاهی داد.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از خبرگزاری ایرنا از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سید مصطفی فاطمی با اشاره به این خبر اظهار داشت: هم اکنون به همراه فعالان بخش خصوصی و دیگر دستگاه های مرتبط درحال تدوین نقشه راه گردشگری خوراک با هدف دستیابی به سه خروجی رونق گردشگری داخلی، خارجی و در نهایت برندسازی دراین زمینه هستیم.
وی اضافه کرد: به همین دلیل لازم است دستگاه های متولی در کنار بخش خصوصی نسبت به شناسایی و احصای کمبودهای گردشگری خوراک همچون زیرساخت های مرتبط اقدام نمایند و فضا را برای جذب سرمایه گذاری در این عرصه آماده کنند.
فاطمی اشاره کرد: برای دستیابی به این مهم پیشنهاد داده ایم که میزهای تخصصی کارگروه گردشگری خوراک هر چه زودتر شروع به فعالیت کنند تا بتوانیم با شناسایی، ایجاد و تجهیز حوزه گردشگری خوراک در راه بهتر توسعه این صنعت قرار گیریم.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همین طور به اهم نتایج و اهداف تدوین نقشه راه گردشگری خوراک اشاره نمود و اظهار داشت: ایجاد سناریوی گردشگری خوراک، توسعه محصولات گردشگری خوراک، توسعه درون زا و پایدار مقاصد گردشگری خوراک، جذابیت، تمرکز و رقابت پذیر کردن زنجیره، نیازسنجی و ارزیابی گردشگران از دید گردشگری خوراک، استانداردسازی و نشان برای مقاصد، استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی و نیز برنامه ریزی جهت رسیدن به اهداف توسعه پایدار چشم انداز اجرائی پیش رو به بشمار می آید.