طعم سفر را بنوشید گرم نوش و سردنوش روی میز گردشگری خوراک

طعم سفر را بنوشید گرم نوش و سردنوش روی میز گردشگری خوراک

تور و گردشگری: با تشکیل اولین میز تخصصی گرم نوش و سردنوش در معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کوشش برای برندسازی و آموزش به عنوان دو مولفه زیربنایی در امتداد بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها در جذب توریست شروع شد.


به گزارش تور و گردشگری به نقل از خبرگزاری ایرنا از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با هدف معرفی و تبیین گردشگری موضوعی و عملیاتی کردن آن در صنعت گردشگری کشور، دفتر توسعه گردشگری داخلی راه اندازی ۴۹ میز تخصصی از زیرشاخه های صنعت گردشگری را در دستور کار قرار داده است که یکی از آنها میز گردشگری خوراک با ۴ زیرمجموعه تخصصی خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی و گرم نوش و سردنوش است.
با تشکیل میز تخصصی گرم نوش و سردنوش، تا حالا هر ۴ بخش میز تخصصی خوراک با مشارکت فعال بخش خصوصی و فعالان این حوزه تشکیل شده است تا با دستاوردهای حاصل قدمهای جدی به سمت رونق گردشگری موضوعی در ایران برداشته شود.
میز تخصصی گرم نوش و سردنوش مانند سایر میزهای تخصصی با مدیریت بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی شکل گرفته است در اولین جلسه خود دستاوردهایی همچون پایه گذاری در راه برندسازی، آشنایی با پیشگامان و فعالان این حوزه، برنامه ریزی برای آموزش، ایجاد حس و تجربه متفاوت با پرداختن به پروسه کامل تهیه مواد اولیه، آماده سازی، سرو و مصرف دمنوش و سردنوش ها، ورود راهنمایان تخصصی گردشگری به این موضوع، استانداردسازی مواد مورد نیاز، احیای شربتخانه های سنتی به عنوان مراکز تخصصی مربوطه، تامین امنیت غذایی حوزه گردشگری خوراک و نیز اقدام جهت جذب گردش مالی قابل توجه این حوزه همچون مباحث مطرح شده در اولین جلسه گرم نوش و سردنوش بوده است که مصوبات اجرائی آن در جلسات آتی پیگیری و اعلام خواهد شد.


منبع:

1401/05/23
23:16:37
5.0 / 5
288
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , تخصص , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
ttma تور و گردشگری