رونمایی از سند انتظار آموزش وپرورش به زودی

رونمایی از سند انتظار آموزش وپرورش به زودی

به گزارش تور و گردشگری، رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، کار جهادی را همه جانبه حرکت کردن عنوان نمود و با اشاره به جهاد حوزه تعلیم و تربیت، اظهار داشت: به زودی از «سند انتظار» رونمایی خواهیم کرد. این سند هنوز نوشته نشده است اما با تدوین آن مشخص می شود چه انتظاراتی از قرارگاه جهادی داریم.


به گزارش تور و گردشگری به نقل از ایسنا، حمیدرضا خان محمدی، در نخستین گردهمایی بزرگ جهاد حوزه تعلیم و تربیت با عنوان "جهادگران تربیت" اظهار داشت: حالا هشت کارگروه داریم. ادبیاتی که در این قرارگاه وجود دارد ادبیات جدیدی است. اگر اینطور نبود برمبنای آنچه در بخشنامه ها وجود دارد، ۱۰۰ سال دیگر هم ما به جهش با رویکرد جهادی نخواهیم رسید.

وی با اعلان اینکه ان شاءالله با هر استانی بطور مجزا جلسه گذاشته می شود و سند انتظار استخراج و برمبنای آن برنامه ریزی می شود، اشاره کرد: اصل نظام برمبنای عدالت است و عدالت رساندن حق به ذی حق است. به دانش آموزی که مستعد است باید توجه کرد. عدالت شعار نظام نیست، ما قسمتی از آن انقلابی هستیم که انقلاب ما مقرر است به آن وصل شود. چرا کتاب دانش آموزی که مجبور است برای مساعدت با معیشت کار کند باید با من نوعی یکسان باشد؟.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، «همه جانبه بودن» و «فعالیت در جایی که دشمن حضور دارد» را دو خاصیت کار جهادی عنوان نمود و اظهار داشت: جهاد وقتی مطرح می شود که دشمن آرایش و حمله کرده است. از دانش آموزان تا خیرین مدرسه یار تا مسئولین و... همگی در یک جبهه برای یک عملیات بسیار بزرگ قرار گرفتیم. طول عمر این قرارگاه خیلی طولانی نیست، از برج ۱۱ این کار به دستور وزیر آموزش وپرورش شروع شده است. نگاه جهادی است که مسیر را باز می کند وگرنه اعتبار ما مشخص است و در سقف اعتبار خود کار می نماییم.

خان محمدی با یاداوری این که کار جهادی یعنی همه جانبه حرکت کردن، افزود: وقتی یک جوان ۱۳ ساله در جمع ما است، وقتی پیشکسوت هایی که از جان و مال خود انفاق کردند در جمع ما قرار دارند، وقتی بچه های جهادی که از یک نقطه به قطعه دیگر کشور مهاجرت کرده اند در جمع ما قرار دارند یعنی خاصیت اول کار جهادی در فعالیت ما اتفاق افتاده است.

وی با طرح این پرسش که نقش ما چیست؟ اضافه کرد: نقش ما این است که در عین حفظ ساختارهای آموزش وپرورش که بسیار مستحکم و عملیاتی هستند، با رویکرد جهادی و تلفیق همه کسانی که می خواهند در این عملیات شرکت نمایند، بتوانیم کار بزرگی را پیش بریم تا به اهداف پیش بینی شده برسیم.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، معتقد می باشد که کار جهادی کار حل مساله ای است.

وی اشاره کرد: آنچه به عهده قرارگاه جهادی است، همان حل مساله است. برای حل مساله باید مساله را دقیق شناسایی و مسائل را اولویت بندی نماییم. سامانه ای هم راه اندازی شده که حتما باید زودتر بالا آید. این سامانه با هدف تشکیل یک جبهه واحد به وجود آمده که همه یکدیگر را بشناسند. برای مثال اگر من در فلان نقطه کشور قرار دارم در آن سامانه گروه جهادی و خیرین را ببینم و همدیگر را برای عملیات بزرگ جهادی پیدا نماییم. از طرف دیگر پویش "همه حاضر" را نیز راه اندازی کردیم که کار مردمی در این جهت شکل گیرد.

خان محمدی در انتهای سخنان خود اشاره کرد: نظام تعلیم و تربیت کار فوق تخصصی می خواهد و ما آدم متخصص دلسوز نظام کم نداریم. بنیادهای حاکمیتی نظیر بنیاد علوی در این راه تکلیف ندارند اما کنار ما هستند. مردمی سازی با رویکرد جهادی از کارهای مهمی است که باید انجام دهیم.





منبع:

1401/09/27
11:26:04
5.0 / 5
398
تگهای خبر: آموزش , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
ttma تور و گردشگری