ارسال بیش از ۸ هزار پرونده تسهیلات گردشگری به بانكهای عامل
به گزارش تور و گردشگری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: طبق آخرین گزارش دریافتی از بانكهای عامل تا امروز بیش از 8300 فقره پرونده درخواست تسهیلات از طرف وزارت گردشگری تایید و در اختیار شعب بانكهای عامل قرار گرفته است.
ولی تیموری با اشاره به این خبر اظهار داشت: طبق آخرین گزارش دریافتی از نتایج بررسی پرونده متقاضیان وزارت گردشگری جهت استفاده از تسهیلات بانکی ویژه بحران کرونا تا کنون بیش از هشت هزار و ۳۰۰ پرونده با ارزش مالی حدود چهارهزار و ۹۲۰ میلیارد ریال تکمیل و به بانکهای عامل ارسال و از این تعداد بیش از ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی اشاره کرد: پرونده های ذکر شده بیش از ۳۶ هزار نفر شاغل در صنعت گردشگری کشور را پوشش می دهد که تا تاریخ ۱۱ مرداد ماه جاری در سامانه وزارت کار ثبت شده است.
تیموری با اشاره به اینکه تعدادی از خسارت دیدگان این حوزه متقاضی دریافت وام اما فاقد بیمه بوده اند؛ اضافه کرد: بخش هایی همچون اقامتگاه های بوم گردی، راهنمایان تور، هنرمندان صنایع دستی و حتی بعضی از فعالین سایر تاسیسات گردشگری فاقد بیمه بوده اند که از این تعداد بیش از ۶۰ هزار پرونده الان در راه پرداخت قرار گرفته است که باید به سرعت ثبت نام خودرا در سامانه کارا تکمیل و نهایی کنند.
تیموری در آخر از متقاضیانی که پرونده های آنان به مرحله نهایی ستاندن وام رسیده است؛ درخواست نمود که با مراجعه به بانکهای عامل تسهیلات قطعی شده را ستاندن نمایند.
صنعت گردشگری با شیوع ویروس کرونا در معرض لطمه صد درصدی قرار گرفت بدین جهت دولت مبادرت به ارائه تسهیلات به فعالان این عرصه کرد.
در ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تیموری از موافقت دولت برای پرداخت تسهیلات به فعالان گردشگری آگاهی داد و اضافه کرد: برای گرفتن تسهیلات از دولت برای جبران خسارت های ناشی از کرونا در بخش گردشگری بیشتر از همه دستگاه ها پیگیری کردیم، اگر قرار بود دولت امتیازی دهد، گرفتیم. صداها و نیازهای شما را در جلسات هیئت دولت به شکل ویژه منعکس کردیم و در نشستی که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون اول رئیس جمهوری، رئیس بانک مرکزی و نمایندگان فعالان بخش خصوصی برگزار شد، لطمه ها و زیان های ناشی از ویروس کرونا را در بخش گردشگری مطرح و بررسی کردیم.» جزو ۱۰ رسته هستیم اما متأسفانه امکانات دولت محدود است.
به گزارش روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون گردشگری کشور اشاره کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا تمام بخش های اقتصادی کشور متضرر شدند و تعداد کسب وکارهایی که لطمه دیدند، زیاد بود. ۳۵ رسته شغلی عرضه شدند تا بتوانند از حمایت های دولت بهره مند شوند که از این تعداد ۱۰ رسته باتوجه به محدودیت های منابعی که دولت داشت برای دریافت تسهیلات انتخاب شدند، از این تعداد، سه رسته مربوط به حوزه گردشگری و صنایع دستی است.
او بیان کرد: این سه رسته شامل مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی و گردشگری، فعالان این حوزه و کسب وکارهای مرتبط به تشخیص این وزارتخانه تحت عنوان دفاتر خدمات مسافرتی هوایی و گردشگری و رسته دیگر صنایع دستی است.
معاون گردشگری کشور بیان کرد: تسهیلاتی که ما درخواست کردیم تحت عنوان صفر درصد و کمک های بلاعوض بود، اما دولت بودجه نداشت و کمک های بلاعوض تنها به وزارت بهداشت برای خرید تجهیزات پزشکی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پرداخت بیمه بیکاری افرادی بود که ناشی از شیوع این ویروس بیکار شده اند.
تیموری اشاره کرد: برای گروه اول که گردشگری نیز شامل آن می شود به ازای هر اشتغالی که مراکز اقامتی داشتند، ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات ۱۲ درصد پرداخت می شود. فعالان حوزه صنایع دستی به ازای هر شغل می توانند ۱۲۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت نمایند.
او اضافه کرد: پرداخت این تسهیلات از نیمه دوم اردیبهشت در بانک ها آغاز و تا اختتام خرداد ادامه داشت و بازپرداخت آن مهر ۹۹ خواهد بود، بنگاه هایی که این وام را اردیبهشت دریافت نمودند تنفس چهارماهه دارند و سایر بنگاه هایی که خرداد از این تسهیلات بهره مند شدند، تنفس سه ماهه داده شد. به طورکلی طی دو سال باید تسهیلات دریافتی، پرداخت گردد.
او اضافه کرد: هرچند این مبلغ کافی نیست اما همه تلاش خودمان را برای دریافت تسهیلات انجام دادیم. اگر قرار بوده حمایتی بشود اهتمام کردیم، بالاترین حمایت ها از دولت بگیریم.
تیموری اشاره کرد: در مرحله دوم از صندوق کارآفرینی امید برای گرفتن تسهیلات برای بوم گردی ها درخواست کردیم و مقرر است در این رابطه تفاهم نامه چندجانبه امضا شود.
منبع: ttma.ir
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب