اتاق اصناف خواستار شد؛

مواد غذایی مسافران هتل ها در اتاق یا فضای باز سرو شود

مواد غذایی مسافران هتل ها در اتاق یا فضای باز سرو شود

به گزارش تور و گردشگری اتاق اصناف ایران در نامه ای نوشت: هتل ها و سایر مراکز مسافرپذیر در صورت عدم تهویه مناسب عرضه مواد غذایی آنها برای مسافران در فضای باز یا اتاق آنان صورت گیرد.



به گزارش تور و گردشگری به نقل از مهر، اتاق اصناف ایران در نامه ای به رؤسای اتاق های اصناف سراسر کشور درباره تشدید رعایت پروتکلهای بهداشتی در هتل ها و رستوران ها در نامه ای اعلام نمود:
نظر به گستردگی سفرهای نوروزی به تعدادی از استانها و باتوجه به اهمیت تهویه هوای تنفسی برای جلوگیری از گسترش ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ و گرایش مسافران نوروزی به استفاده از غذا و رستوران ها مقتضی است ضمن اطلاع رسانی موارد ذیل به اتحادیه های ذیربط و واحدهای صنفی از نتیجه اقدامات به عمل آمده این اتاق را باخبر کنید.
رستوران ها و سالن های غذاخوری در تمام شهرهای به رنگ نارنجی، زرد و آبی در صورت عدم تهویه مناسب (ملاک تعویض هوا ۶ بار در یک ساعت خواهد بود) خدمات خودرا در فضای باز یا به صورت بیرون بر ارایه کنند.
ضرورت بیرون بر بودن عرضه کنندگان مواد غذایی در رنگ قرمز مورد تاکید قرار گیرد.
هتل ها و سایر مراکز مسافرپذیر در صورت عدم تهویه مناسب عرضه مواد غذایی آنها برای مسافران در فضای باز یا اتاق آنان صورت گیرد.


منبع:

1400/01/10
11:02:11
5.0 / 5
1232
تگهای خبر: خدمات , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
ttma تور و گردشگری