سالانه ۱۰۰ تن صابون ارگانیك در آشتیان تولید می شود

سالانه ۱۰۰ تن صابون ارگانیك در آشتیان تولید می شود

به گزارش تور و گردشگری رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آشتیان اظهار داشت: سالانه ۱۰۰ تن صابون در این شهرستان تولید و بخشی از آن به کشورهای همسایه، آمریکا و آلمان صادر می شود.



به گزارش تور و گردشگری به نقل از مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، علیرضا امیری ضمن اشاره به آغاز تولید صابون بعنوان سوغات اصلی شهرستان آشتیان از اردیبهشت ماه بیان نمود: در شهرستان آشتیان ۲ کارگاه فعال صابون سازی وجود دارد و برخی از افراد هم در منازل خود مبادرت به تولید صابون می کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آشتیان اظهار نمود: در گذشته همه افرادی که گاو و گوسفند پرورش می دادند از پی و دنبه آن صابون تولید می کردند و الان هم در بیشتر منازل این شهرستان به صورت خانگی صابون تولید می شود.
وی ضمن اشاره به این که در این کارگاه تعداد ۱۱۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال دارند، اضافه کرد: ۲ کارگاه فعال در عرصه صابون پزی سالانه حدود ۱۰۰ تن صابون تولید دارند که در اغلب نقاط ایران به فروش می رسد، همینطور در حدود ۳ تن هم به کشورهای همسایه صادر می شود، البته به شکل چمدانی به کشورهای آلمان و آمریکا هم صادرات صورت می گیرد.
۲۴ مرداد بعنوان روز آشتیان انتخاب شد
امیری اظهار داشت: بر مبنای جلسات برگزار شده با حضور کارشناسان تاریخی و معتمدین محلی و اعضای شورای شهر آشتیان، ۲۴ مردادماه بعنوان روز آشتیان در تقویم استانی نامگذاری شد.
وی علت انتخاب روز ۲۴ مردادماه را تقارن این روز با روز تولد عباس اقبال آشتیانی؛ مورخ، ادیب و بنیان گذار شیوه نوین علمی و تاریخ نگاری در شهر آشتیان عنوان نمود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آشتیان اضافه کرد: برای روز ۲۴ مرداد برنامه های فرهنگی و متنوعی پیشبینی شده است که در صورت بهبود شرایط کرونایی برگزار می شود.


منبع:

1400/03/29
13:23:39
5.0 / 5
1395
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
ttma تور و گردشگری